VIP Logo
Din egen strandlejlighed
i fredelige og uspolerede Rayong, Thailand
10 km hvid sandstrand to timer fra Bangkok lufthavn

Priser fra kun ca 260.000 Kroner

Se Videoen

Skønt og funktionelt lejlighedskompleks ved Mae Rampeung Beach, Rayong, Thailand

TiffaniRayong00003
TiffaniRayong00002

Tiffani er et nyt lejlighedskompleks i gåafstand fra stranden.Forskellige lejlighedstyper og mulighed for komplet indretningspakke.Praktisk design i høj kvalitet, fokuseret på vestlige købere. Dansk ledelse.Byggeriet starter i april 2019, færdigt december 2020. Der er 60 lejligheder - 16 er allerede solgt. Reserver nu!

KONTAKT

Dejlige faciliteter

Byggeriet indeholder alt, hvad du behøver med reception, stort tropisk svømmebad, pool bar, a-la-carte restaurant, room service og selvfølgelig med 24-timers sikkerhedsvagter. Alt bliver af en høj standard med venligt personale..
Læs mere om Tiffani >

Et skønt område

Den smukke 10 km lange strandvej byder på masser af små boder med lokale sælgere, små traditionelle thailandske restauranter og selvfølgelig masser af plads til strandaktiviteter. Et stille og roligt sted uden store turistflokke, men stadig med byen Rayong og moderne indkøbscentre kun få minutter væk.
Lær mere om området > 

Gennemtænkte lejligheder

Vi har gjort os umage med at udforme lejlighederne så praktiske og funktionelle som muligt. Der er stor lækker altan, og der er havudsigt fra fjerde etage. Et skønt sted, hvor du kan opleve den specielle følelse af at være hjemme og på ferie på samme tid.
Se detaljer og priser >

Og der er mere...

Tiffani bliver bygget af VIP Real Estate Co., Ltd, som har andre projekter langs den samme strandvej. Du kan for eksempel besøge Apsara, vores luksuriøse wellness center i det nærliggende VIP Chain Resort. Her kan du slappe af med massage, hudpleje, manicure osv. Som VIP kunde får du en speciel rabat..

Besøg Apsara Wellness Center >

Fuldt møbleret og dekoreret
Klar til at flytte ind

Læs mere om den valgfri interiørpakke >

En smuk og rolig beliggenhed

 Billedet viser det smukke sted, hvor vi har valgt at opføre Tiffani Beach Condominium. Den lange strand starter kun 300 meter nede ad vejen. Alle lejligheder får havudsigt fra fjerde etage.

Læs mere om beliggenheden og området >

Video: Kør en tur langs stranden

- Så hvordan køber man en lejlighed?

Documents Icon

Det er nemmere end du tror!

Vi varetager al kommunikation med de thailandske myndigheder og vi tager os af alt papirarbejdet. Du behøver blot at betale et lille reservationsgebyr, og derefter betaler du i rater efterhånden som byggeriet færdiggøres. Du får et skøde udstedt i dit eget navn.

Investment Icon

Det er bedre end du tror!

Hvis du ønsker at købe en ferielejlighed mest som en god investering, så kan vi leje den ud for dig med et garanteret afkast på op til 7% om året. Du kan stadig benytte din lejlighed selv i sammelagt 14 dage om året.

Safe Icon

Det er sikrere end du tror!

VIP Real Estate, Co. Ltd. har 18 års erfaring på det thailandske marked, og vi er med dig hele vejen. Vi kan endda tilbyde dig en gensalgskontrakt, så du kan sælge med en garanteret fortjeneste inden for en garanteret periode.

Mere information om Rayong

Læs artikler, se billeder, se videoer, udforsk området, og se
et bredt udvalg af ferieboliger til dele og til salg.

Besøg Rayongspecialisten

Vi har andre projekter langs den samme strand

OasisIII

Oasis Garden III

Lækre huse rundt om en smuk have med stor pool. Klar i november 2016

Tropicana Villa Outside 300-216

Tropicana Villa

Smukke og funktionelle huse med privat have med eller uden pool, beliggende i VIP Chain Resort

TropicalBeach

Tropical Beach

Luksus lejligheder beliggende i VIP Chain Resort, nye eller brugte

 

Del Tiffani med dine venner: