Tiffani Beach Condominium
Detaljer og priser

Dette moderne og atmosfærefyldte ferie- og helårs lejlighedskompleks er designet til en funktionel livsstil, hvor kundernes ønsker og krav er tilgodeset. Hver kvadratmeter er fuldt udnyttet på en praktisk måde uden spildplads. Detaljerne er gennemtænkt, så alle 60 lejligheder er lyse, venlige og indbydende til en praktisk livsstil.

Se Videoen

Gør dine drømme til virkelighed

Tiffani komplekset er designet for alle tre generationers brug, seniorer, juniorer, par og familier. Og med fuld service for ejerne, så man ikke behøver at huske på noget selv.

Moderne, funktionel og rationel arkitektur gør den 8 etagers bygning attraktiv med sine 60 lejligheder, der alle vender mod havet og har havudsigt fra 4. sal.

Du kan endvidere selv bestemme farver, gulvklinker, badeværelsesfliser og køkkenfliser, så du kan sætte dit helt personlige præg på din lejlighed. Du kan endda få to lejligheder slået sammen til en, hvis I er en stor familie.

Lejligheder for enhver smag

4 af lejlighederne er med duplex penthouse design med helt speciel stor stue/køkken med balkon og havudsigt samt tagterrasse. Stort soveværelse med walk-in kabinet og seperat badeværelse, designet i boutique stil - og så er prisen ekstrem attraktiv.

De øvrige lejligheder er enten mindre lejligheder med lille separat soveværelse eller 2 mindre soverum og med et eller to badeværelser. Alle har gode balkoner med et speciel skydedørssystem ud til balkonen som gør, at en del af stuepladsen kan benyttes som balkon. Om dagen udestue, om aftenen indestue.

Dejlige faciliteter

Tiffani er designet med atmosfærefyldte fælles faciliteter som for eksempel mindre restaurant, bar, massage & spa, subtropisk swimmingpool, aktivitetsområde og kun 300 m fra en 10 km lang fin sandstrand, hvor man ikke bliver overrendt af masseturisme, men klart får fornemmelsen af ro fred og den lokale atmosfære. Samtidig er der kun 12 km til provinsbyen Rayong, og kun 2 timers kørsel til Bangkoks internationale lufthavn.

Dette er et sted, hvor du kan nyde livet og finde skønne oplevelser både i og uden for din dejlige lejlighed i det hyggelige lokalområde samt i de nærliggende større byer.

Læs mere om området omkring Tiffani > 

 

Vær med fra starten

Priser starter fra kun 1.350.000 THB for en lejlighed med badeværelse, stue og soveværelse. Mulighed for tilkøb af en komplet eksklusiv indretningspakke. Betaling sker i rater med en reserveringsgebyr på kun 100.000 THB.

Der er her en enestående chance for at eje sig egen ferielejlighed eller seniorbolig, og med indbygget mulighed for at udleje, når du ikke selv bruger lejligheden, eller blot som en formidabel investering med et stort afkast. Derudover er det endda muligt at tilkøbe et gensalgsgaranticertifikat med indbygget værdistigningsgaranti. Så har du fuld tryghed!

Læs om udlejning og gensalgsgaranti >

En interiørpakke som ingen andre

Vores valgfri møblerings- og dekorationspakke indeholder alt, hvad du behøver for at bo i lejligheden, og gør den komplet indflytningsklar. Der er møbler, også altanmøbler, gardiner, hvidevarer, alt køkkengrej, sengetøj, billeder og dekorationer, TV, DVD afspiller osv. Og vi er meget stolte af møblerne. De er designet af os og håndfremstillet i høj kvalitet på en udvalgt fabrik i Indonesien. De findes ingen andre steder.
(Gallerierne viser eksempler fra andre af vores lejligheder. Tiffani bliver tilsvarende møbleret og dekoreret.)

Se detaljeret specifikation af pakken (åbner ny tab) >

 

 Vælg en lejlighed som passer dig perfekt

Bemærk, at lejligheder beliggende på 1. etage (grundplan) ikke har balkon, men udgang til privat terrasse. På "pool side" har man således direkte adgang til poolen.

Building Placement

 Hele 8 forskellige typer lejligheder

Type-42-5PType 42,5 m2
med badeværelse, stor balkon, køkken/stue og lille soveværelse. Findes på 1. til 7. etage på begge side af bygningen.
Type-47-5Type 56,5 m2
med badeværelse, køkken og stue med adgang til stor balkon, større soveværelse. Findes på 1. til 7. etage på pool siden.
Type-60-5Type 60,5 m2
med badeværelse, køkken og stue med adgang til stor balkon, større soveværelse med adgang til separat balkon. Findes på 1. til 7. etage på garden siden.
Type-66-7Type 66,7 m2
med badeværelse, køkken og stue med adgang til stor balkon og 2 soveværelser, heraf et med separat badeværelse. Findes på all etager på pool siden.
Type-69-5Type 69,5 m2
med soveværelse med separat stor balkon, et stort ekstra soveværelse, separat køkken og stue med adgang til stor balkon og med stort badeværelse i en hjørnelejlighed. Findes på alle 8 etager på garden siden.
Type-85-7FLType 85 m2 Duplex
Speciel egoist duplex penthouse med stort soveværelse med seperat badeværelse og walk-in kabinet, stor balkon fra både stue og soveværelse. For den kræsne køber, som ønsker sig noget helt specielt.
Bemærk, at denne lejlighedstype er en kombination to lejligheder type 42,5 m2 på 7. og 8. etage forbundet med trapper.
Type-85-7FLType 99 m2 dobbelt lejlighed på 8. etage på pool siden.
Speciel stor lejlighed med to badeværelser og to altaner. Til køberen som ønsker ekstra meget plads beliggende på samme etage.
Type-85-7FLType 103 m2 dobbelt lejlighed på 8. etage på garden siden.
Speciel ekstra stor lejlighed med to badeværelser og to altaner. Til køberen som ønsker ekstra meget plads beliggende på samme etage.

Overkommelige priser

Priserne i Rayong området ligger stadig langt under, hvad tilsvarende boliger koster i de tætbefolkede turistområder andre steder i Thailand. Priserne i Rayong stiger støt og roligt år for år, så vær med fra starten, mens nedenstående priser stadig er gældende. Dermed får du også fordel af værditilvæksten helt fra byggestart.

 

Specialtilbud på udlejningsgaranti

Vi kan udleje din lejlighed når du ikke selv benytter den, og vi tilbyder følgende udlejningsgarantier:
2 år 7%
5 år 6%
10 år 5%

Betaling i nemme små rater

Du betaler for din lejlighed i små rater i takt med at byggeriet færdiggøres. Det giver dig extra sikkerhed. Hvis byggeriet allerede er i gang når du køber, så betaler du ved kontraktunderskrivelse alle rater frem til den aktuelle færdiggørelsesgrad, og derefter følger du betalingsplanen frem til afslutning. Du kan selvfølgelig også vælge for nemhedens skyld at betale det fulde beløb fra starten, hvilket giver dig en lille rabat.

Lejlighed betalingsplan

Reservationsgebyr: 100,000 THB  (bliver refunderet ved kontraktunderskrivelse)

10% Ved kontraktunderskrivelse (inden for 30 dage efter reservation)
10% Når byggeriet starter
10% Når fundamenterne er afsluttet
20% Når betonskelettet op til 3. sal er afsluttet
20% Når hele betonskelettet er afsluttet
10% Når alle vægge er muret op
5%   Når rør til vand og elektricitet er på plads
10% Når døre og vinder er monteret
5%   Når bygningen er færdig og klar til indflytning

Den årlige vedligeholdelsesafgift, sikkerhedsfond og dispositum for målere skal betales når lejligheden er indflytningsklar, Overtagelsesbeskatning skal betales ca 3 måneder derefter.

Interiørpakke betalingsplan
35% Ved byggestart
35% Når køkkener og aircondition skal installeres
20% Når alle møbler bliver leveret
10% Når lejligheden er indflytningsklar

Den valgfri skyggemarkise over altanen skal betales, når den bliver monteret.

Finansieringstilbud - kun få tilbage!

Vi tilbyder et 50% finansieringslån til 9% i årlig rente og en tilbagebetalingsperiode over 5 år. Lånet udbetales når køber har betalt de første 50% ifølge betalingsplanen. Påløb af renter og tilbagebetaling starter først, når lejligheden er indflytningsklar.

Del Tiffani med dine venner: